Menu Premium

Nieuwe circuits voor Forza Motorsport 5 bekend gemaakt

Karim Shehata 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel wij tot één van de acht landen behoren die nog tot 2014 moeten wachten om aan de slag te kunnen gaan met de Xbox One en dus met Forza Motorsport 5, gaat het leven voor ontwikkelaar Turn 10 gewoon door. Daarom hebben zij zojuist twee nieuwe circuits voor Forza Motorsport 5 bekend gemaakt op het Xbox-evenement wat vandaag gaande was op de Gamescom in Keulen. Naast het bekend maken van twee nieuwe tracks voor Forza Motorsport 5, claimt de ontwikkelaar echte wetenschappelijke kennis in de game te hebben verwerkt op het gebied van banden-fysica en aerodynamica.

De twee nieuwe tracks zijn overigens niet helemaal nieuw, althans één ervan niet. De Mazda Raceway Laguna Seca track was al vaker speelbaar in de eerdere Forza-games, maar dit geldt niet voor de Spa-Francorchamps-track. Deze racebaan is volledig nieuw voor de Forza-franchise en ligt in België. In de nieuwste racer van Microsoft, waar wij dus als één van de weinige nog even wat langer op moeten wachten dan eerder gepland, kunnen we straks de Ardennen ook eens van dichtbij zien in een game.

De eerder genoemde track uit België is een track waar volgens Turn 10 al jaren om gevraagd wordt door de community. Turn 10 heeft de baan naar eigen zeggen gescand met lasers en is helemaal nagebouwd in een 1080p-resolutie. Daarnaast scheur je straks hoogstwaarschijnlijk pleuris hard door de Belgische Ardennen, om precies te zijn op 60 frames per seconde. Turn 10 belooft verder de sterkste Forza Motorsport-game ooit af te leveren, wat zij allemaal danken aan de kracht van de Xbox One. Toch zit het mij nog steeds dwars dat de zogeheten kracht van de Xbox One pas in 2014 voelbaar gaat zijn in Nederland.

Nieuwe circuits voor Forza Motorsport 5 bekend gemaakt

Nieuwe circuits voor Forza Motorsport 5 bekend gemaakt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch