Menu Premium

Nieuwe Borderlands 2 Headhunter-DLC screenshots

Lisette Atsma 21/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind vorig jaar kwam 2K Games met Borderlands 2. De shooter die erg veel RPG-elementen bevat, heeft net zoals zijn voorganger een zeer humoristische ondertoon. In het tweede deel van de serie kwam deze humor echter een stuk sterker naar voren en daarnaast bleef het niet alleen bij grappen en grollen. De verschillende DLC-pakketten die in de loop van het afgelopen jaar zijn verschenen, deden daar soms nog een schepje bovenop en met het aankomende pakket aan DLC lijkt de humor ook niet vergeten te zijn. Op de nieuwe Borderlands 2 Headhunter-DLC screenshots is namelijk een immens grote kalkoen te bewonderen, speciaal voor het Amerikaanse Thanksgiving-feest.

In de tweede Headhunter-DLC van Gearbox Software voor Borderlands 2, genaamd The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler, zul je in de Hunger Games-stijl een toernooi spelen, welke wordt gehouden door Mr. Torgue. De kern voor de DLC is het vinden en doden van de Wattle Gobbler: een enorme kalkoen met slachttanden waar menig olifant jaloers op zal zijn. Dit hele gebeuren maakt deel uit van een groot evenement dat door heel Pandora wordt uitgezonden als entertainment. Als deelnemer aan het toernooi ben je een inwoner van een van de districten van het land.

Een van de screenshots toont Mr. Torgue, de organisator van het evenement. Naast hem verschijnt zijn oma, die er stiekem nog meer bad-ass uitziet dan Torgue zelf. Ze is in elk geval drie keer zo groot. In de ware Borderlands-stijl komen er natuurlijk genoeg herkenbare, maar toch aangepaste namen in voor.

Het is heel duidelijk dat deze DLC specifiek bedoeld is voor het Amerikaanse Thanksgiving. Het is een vervolg op de eerste Headhunter-DLC die werd uitgegeven tijdens de afgelopen Halloween-dagen. In december wordt er een derde uitbreiding verwacht, welke de How Marcus Saved Mercenary Day-DLC moet gaan heten. Dit DLC-pakket zal vast iets met de kerst te maken gaan hebben. De Headhunter-DLC zal vanaf 26 november verkrijgbaar zijn voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC.

Nieuwe Borderlands 2 Headhunter-DLC screenshots

Nieuwe Borderlands 2 Headhunter-DLC screenshots

Nieuwe Borderlands 2 Headhunter-DLC screenshots

Nieuwe Borderlands 2 Headhunter-DLC screenshots

Nieuwe Borderlands 2 Headhunter-DLC screenshots

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch