Menu Premium

Nieuwe Black Ops 2 DLC heet mogelijk Vengeance

Gamekings Redactie 18/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voelen de potjes Domination en Team Deathmatch inmiddels steeds meer aan als afgezaagde herhalingsoefeningen? De nieuwe Black Ops 2 DLC heet mogelijk Vengeance en is vermoedelijk in juli beschikbaar, dus er staan je wat frisse, malse maps te wachten.

Doorgewinterde Call of Duty: Black Ops 2 spelers kennen de multiplayer maps op hun duimpje en zullen dit probleem herkennen. Een frisse wind in de vorm van nieuwe maps is dan altijd welkom. De beste mensen van Treyarch erkennen dit probleem en bedienen hun fans dan ook maar al te graag door een blik verse maps open te trekken.

Het vereist geen glazen bol om te kunnen voorspellen dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Door middel van downloadbare map packs wordt menig Call of Duty game nieuw leven ingeblazen. Nu lijkt het erop dat er substantiële informatie gelekt is, betreffende een nieuwe map pack, gezien er een afbeelding van een poster op het internet rondzwerft. Hierop is een advertentie te zien van DLC voor Call of Duty: Black Ops 2, die de naam Vengeance zal dragen. Naast een vijftal maps genaamd, Cove, Detour, Rush, Uplink wordt ook de Zombie map ‘Buried’ op de poster vermeld. Tevens zal je zombies en ander satangebroed te lijf kunnen gaan met de nieuwe Ray Gun Mark II. Ziet er vervaarlijk uit! Bring ’em on!

Om het vuur nog wat aan te wakkeren, tweette David Vonderhaar vandaag ook nog een teaser image van een zombie. Toeval?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als we eerdere geruchten mogen geloven kan je de DLC in juli binnen halen op je Xbox 360. Zoals gebruikelijk mogen PlayStation 3 bezitters een maandje later met de DLC aan de slag. Het maakt het wachten op Call of Duty: Ghosts wellicht iets draaglijker. Als we toch wachten, laten we dan ook eerst wachten op de officiële bevestiging van deze DLC.

Nieuwe Black Ops 2 DLC heet mogelijk Vengeance

Nieuwe Black Ops 2 DLC heet mogelijk Vengeance

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch