Menu Premium

Nieuw project van Guerilla heeft matchmaking, toernooien en clans

Hylke Haagsma 12/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het onaangekondigde project van Simon Larouche en zijn team is op zoek naar een Java-ontwikkelaar en de vacature onthult enkele details. Waar werkt Guerilla aan?

Waar werkt Guerilla aan?

Vacatures kunnen ons vaak inzicht geven in waar een studio aan werkt, en nu is een recente functie bij Guerrilla Games online ontstaan, zoals gedeeld op ResetEra. Dit is voor een “onaangekondigde titel” en het team in de studio zoekt een Java-ontwikkelaar om Guerrilla game developer Simon Larouche te helpen.

In termen van verantwoordelijkheden ligt hier de belangrijkste informatie. Zoals we hier zien dat het een multiplayer-titel is met “matchmaking, toernooien, clans en leaderboards”. Met de kandidaat die nodig is om een “robuuste backend te bouwen die kan opschalen om veel gelijktijdige gebruikers te dienen. ” Dit systeem is ook nodig om te integreren met PlayStation Network en andere services. Guerrilla heeft in het verleden de Killzone-spellen ontwikkeld, dus dat zou geen onrealistische voorspelling zijn, maar we moeten afwachten wat een officiële bevestiging is van waar Larouche en zijn team aan werken. Aangezien Larouche aan Rainbow Six: Siege werkte in het verleden lijkt het erop dat het project in goede handen is.

Wat denk jij dat het gaat worden?

Horizon Zero Dawn 2 in de maak bij Guerrilla Games?

Zit Horizon Zero Dawn 2 eraan te komen? Een tijdje geleden was daar een interessante Tweet, Horizon Zero Dawn van het Nederlandse Guerrilla Games was natuurlijk een gigantisch succes. De game verkocht wereldwijd meer dan 7,6 miljoen keer. In de game speelden we de avonturen van Aloy en de game betekende een heropleving voor het actie-RPG genre. Genoeg redenen lijkt ons om een Horizon Zero Dawn 2 uit te brengen. Deze Tweet van Jan Bart van Beek, de Studio Art Director bij Guerrilla, ruikt dan ook behoorlijk naar een opvolger van de succesvolle game…

Waar kijk je het meest naar uit? De nieuwe game van Guerilla? Of toch naar Horizon Zero Dawn 2?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch