Menu Premium
Loading...

New Bordeaux ligt er lekker bij in deze Mafia 3 trailer

Rik Koning 11/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al bijna zes jaar geleden sinds gamers hun dikke sigaar uit te kast hebben mogen halen om zich te storten op een nieuwe Mafia-game, maar over twee maandjes komt dan eindelijk Mafia 3 uit. Zojuist bereikte ons een persbericht over de wereld van het Mafia-universum en wat blijkt? New Bordeaux ligt er lekker bij in deze Mafia 3 trailer!

Eén van de onofficiële regels in de gamewereld is dat het derde deel in een franchise vaak een toppertje wordt. Daar waar developers in het eerste deel meestal op safe spelen en in het tweede deel nog wat zoekende zijn met alle mogelijkheden, komt in een derde deel vaak alles lekker samen. Kijk bijvoorbeeld maar naar games als Battlefield 3, Halo 3 en natuurlijk niet te vergeten Half Life 3!

Ondanks dat deel twee uit de Mafia-franchise niet echt aan alle verwachtingen heeft kunnen voldoen, is er toch genoeg hype rondom deel drie. Het zal dan ook interessant worden om te zien of Mafia 3 wel kan voldoen aan de hoge verwachtingen die het eerste deel heeft gecreëerd. Eén ding weten we nu in ieder geval al wel; de wereld ziet er schitterend uit!

In deze Mafia 3 trailer, die je hierboven kan checken, worden de tien verschillende districten en hun kenmerken geïntroduceerd. In deze verhalende video is te zien hoe John Donovan – ondervraagd door de Amerikaanse inlichtingencommissie – verteld over zijn ervaringen in de verschillende districten. Dus ga snel die trailer checken en laat ons weten of jij enthousiast wordt van deze wereld!

Mafia 3 komt op 7 oktober uit op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch