Menu Premium

NetherRealm Studios geeft Mortal Kombat 11 gratis next-gen upgrade

Alex 08/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Amerikaanse NetherRealm Studios heeft laten weten dat zij hun game Mortal Kombat 11 gaan voorzien van een gratis next-gen upgrade. Naast deze bekendmaking wist het bedrijf ook een aantal nieuwe vechters te onthullen.

Gratis is niet duur!

Door de komst van de next-gen game machines en de daarbijbehorende next-gen versies van current-gen titels, is het regelmatig het gesprek van de dag; is de upgrade nou gratis of moet hier nog een kleine vergoeding voor worden betaald. Is een betaalde upgrade volledig terecht? Of moeten alle opgepoetste varianten van reeds gekochte games altijd gratis zijn? Voor spelers van de fighting game Mortal Kombat 11 zal de upgrade naar de PlayStation 5 en Xbox Series X en S echter volledig kosteloos zijn. NetherRealm Studios heeft laten weten dat na het binnenhalen van deze upgrade de game voorzien zal worden van een 4K-resolutie en na eigenzeggen “significantly-improved” laadtijden. De game zal hiermee ook cross-play en cross-gen gaan ondersteunen. Mocht je de game in huis hebben dan is dit alles dus volledig gratis te krijgen.

Een drietal nieuwe vechters

Vanaf 17 november zal de game ook een drietal nieuwe vechtersbazen krijgen. Het gaat hier om Mileena, Rain en niemand minder dan Sylvester Stallone als John Rambo. Deze drie zijn onderdeel van de zogeheten “Kombat Pack 2-DLC”. Met Kombat Pack 2 in het verschiet kent de game inmiddels al een groot scala aan downloadable content. Het kan zijn dat je daarom door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer kan zien. NetherRealm heeft hier een oplossing voor bedacht en komt vanaf bovengenoemde datum ook met Mortal Kombat 11 Ultimate. Hierin zijn zowel de base game als alle reeds uitgebrachte DLC-pakketten verwerkt, evenals het aankomende Kombat Pack 2.

Mortal Kombat 11 is te spelen op zowel de PlayStation 4, Xbox One, PC, Google Stadia als Nintendo Switch. De PlayStation 5- en Xbox Series X,S-versies zijn – net als Kombat Pack 2 en┬áMortal Kombat 11 Ultimate, vanaf 17 november aanstaande verkrijgbaar. Ga jij ermee aan de slag?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch