Menu Premium

NetherRealm ‘lekt’ namen voor volgende Mortal Kombat 11 Kombat Pack

Alex 13/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mortal Kombat 11 is al enige tijd op de markt. Spelers kunnen in deze fighting game aan de slag met oude bekende zoals Scorpion, Sub-Zero en de God of Thunder genaamd Raiden. Sinds de komst van de zogeheten Kombat Pack 1 zijn er een aantal vechters bijgekomen, die niet standaard aanwezig zijn in het vechters roster. Al ruim voordat de inhoud van deze eerste Kombat Pack officieel bekend was gemaakt door NetherRealm, hadden dataminers de zes nieuwe characters al gezien en gedeeld via het wereldwijde web. NetherRealm was hier uiteraard niet blij mee, maar gaan er achteraf toch goed mee om. Het bedrijf ‘lekt nu zelf’ de personages voor een volgende Kombat Pack.

Blijft zitten tot het einde

Na het aanschaffen van de Mortal Kombat 11 Kombat Pack 1 werden de vechters Shang Tsung, Nightwolf, de T-800 uit de Terminator-reeks, Sindel, Batman’s Joker en Spawn toegevoegd als speelbare personages. De namen voor een volgende Kombat Pack zijn natuurlijk niet echt gelekt door NetherRealm, maar deze zijn als Easter egg toegevoegd aan de game. Aan het einde van een gevecht waar Arnie’s Terminator als winnaar uit de bus is gekomen, krijg jij als speler een outro te zien. Zodra je deze outro volledig laat afspelen, zal de Terminator een datamine programma opstarten. Hier worden de namen Mileena, Rain, Li Mei, Sareena, Meat en Mokap weergegeven. Hoewel de eerste vier personages niet zouden misstaan in dit elfde deel, zijn Meat en Mokap alles behalve gewenst. Deze vechters zijn ooit in het leven geroepen, maar fans van de franchise zien deze liever gaan dan komen.

Mortal Kombat

De tekst die is gebruikt voor deze Easter egg is hetzelfde als die van de dataminers voor Kombat Pack 1.

Jouw Mortal Kombat 11 wishlist

NetherRealm geeft hier en hele dikke knipoog naar het werk van de dataminers. Uiteraard is het nog niet uitgesloten dat in de toekomst sommige personages alsnog in de game gaan verschijnen. Wie zal het zeggen. Mortal Kombat kent een rijke geschiedenis aan speelbare personages. Sommige zijn geliefd en andere worden weer gehaat. Mortal Kombat 11 bevat een hoop iconische vechter zoals Kabal, Kung Lao, Kano en Baraka. Welke vechtersbazen zou jij nog willen zien in dit elfde deel? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch