Menu Premium

Netflix’s The Witcher, Death Stranding en Marvel op San Diego Comic Con

Hylke Haagsma 09/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

San Diego Comic Con staat voor de deur. 18 juli begint het feest en dat gaat door tot 21 juni. Zo na de E3 een lekker toetje voor ons, met mogelijk wat games, maar vooral veel series en films! The Witcher serie van Netflix, Death Stranding en een hoop Marvel. Dit is wat je allemaal kunt gaan verwachten op San Diego Comic Con.

Death Stranding?!

Een opmerkelijke aanwezige is Hideo Kojima. Hij zal op 21 juli aanwezig zijn met zijn eigen panel. Dit kan alles en ook niets betekenen. Maar wie weet, mogelijk gaat hij meer van Death Stranding laten zien. We zien de creatieve meesterbrein het zo doen, en als hij geen nieuwe beelden toont? Dan heeft hij vast wel iets te vertellen over Death Stranding. Opvallend is dat zijn panel tegelijkertijd is met die van Marvel Studio’s.

Marvel studio’s

Marvel Studio’s gaat flink wat nieuwe dingen laten zien, zo wordt verwacht. Verwacht Phase 4 aankondigingen en mogelijk wat grote verassingen tijdens dit 90 minuten durende evenement.

Game of Thrones

Je kunt ervan houden of het haten. Game of Thrones seizoen 8 heeft het nodige stof laten opwaaien. Er komen meerdere sterren van de show langs, denk hierbij aan Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau en Isaac Hempstead-Wright. Showrunners David Benioff en D.B. Weiss zullen er ook aanwezig zijn en dat gaat mogelijk een interessante situatie opleveren.

Netflix’s The Witcher serie laat je The Witcher zien als nooit tevoren

Wat hopen we op een eerste trailer van The Witcher serie van Netflix op San Diego Comic Con dit jaar. Er is nog geen bevestiging over wie er aanwezig zal zijn bij het panel, maar verwacht Henry Cavill en showrunner Lauren S. Hissrich. Eerder deze maand kregen we al de eerste afbeeldingen en dat zorgt ervoor dat we alleen maar meer willen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch