Menu Premium

NeoGeo X gaat ongeveer 600 euro kosten

Gamekings Redactie 17/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Retro gaming specialist Blaze heeft tegenover het Britse MCV bevestigd dat de NeoGeo X 500 Engelse pond gaat kosten. Dat komt neer op ongeveer 600 eurootjes.

Deze prijs maakt het retro apparaatje wel erg prijzig. Het is dan ook niet vreemd dat Blaze het prijskaartje blijkbaar niet heel serieus neemt. Ze staan namelijk open voor een snelle prijsdaling.

De NeoGeo X komt met 20 volledig gelicenceerde games op de ingebouwde harde schijf. Daaronder vallen games als Fatal Fury, The King of Fighters ’94 en de originele Metal Slug. Meer games zijn toe te voegen door een SD kaart met games daarop in de daarvoor bedoelde gleuf te duwen. Het geheel speelt zich af op een 3,5 inch LCD scherm, of op jouw tv via de A/V output. Voor het geluid heb je de keuze uit de ingebouwde speakers of een eigen aangesloten koptelefoon.

Wanneer de handheld uitkomt is nog niet helemaal duidelijk. De fabrikant houdt het nogal vaag door te zeggen dat we hem ergens in het tweede kwartaal van dit jaar kunnen verwachten, maar dat is dus wel erg snel.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch