Menu Premium

Nederlandse Spil Games kondigt Valerian: City of Alpha aan

Maarten van Steijn 17/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een dikke twee maanden voordat Valerian and the City of a Thousand Planets naar de Nederlandse bioscoopschermen komt. In aanloop hiernaar toe is het Nederlandse Spil Games bezig met een mobile game, genaamd Valerian: City of Alpha.

EuropaCorp zit achter de productie van deze film. Vorig jaar is de samenwerking tussen dit bedrijf en Spil Games al bekendgemaakt. Voorheen hebben we nog amper informatie over deze game mogen ontvangen, maar nu knallen ze onder anderen wat concept art naar buiten:

Afbeeldingsresultaat voor valerian: city of alpha

De game gaat zich 590 jaar voor de gebeurtenissen uit de film afspelen en richt zich op verschillende backstories en characters uit de film. Het voornaamste doel van deze mobile game is dan ook het onderhouden en huisvesten van je space station. De game kan dan ook het best omschreven worden als een strategische building simulation. Hierbij is het ontdekken van nieuwe rassen en culturen een keypoint.

Virginie Besson-Silla, producer bij EuropeCorp, heeft de volgende uitspraak gedaan over de samenwerking met Spil Games:

“We are very excited to be working with Spil Games to expand the Valerian universe. They are bringing the stunning visual experience of the film from the big screen to mobile and engaging players in a unique and immersive game, while simultaneously offering an exclusive deep dive into the backstory of the world of Valerian.” 

De game gaat straks speelbaar zijn op iOS en Android. Een releasedatum voor deze game is nog niet bekend. Voel jij iets voor deze setting als mobile game? En ben jij hyped voor de film? Laat het weten in de reacties.

Bron: spilgames.com

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch