Menu Premium
Loading...

NBA 2K16 Presents Anthony Davis: The Rise Trailer

Rik Koning 20/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De echte basketballiefhebber kan zijn geluk niet op; 2K Games heeft de volgende trailer voor NBA 2K16 online gegooid. In deze nieuwste feature, genaamd ‘The Rise’, vertelt filmregisseur Spike Lee het verhaal van basketbal-pro Anthony Davis, naast Stephen Curry en James Harden de derde coveratleet van NBA 2K16.

De trailer begint met een quote van Davis, in 2012 als allereerste speler gedraft voor de NBA, waarin hij vertelt één van de grootste basketbalspelers ooit te willen worden. Wat volgt is een montage die Davis’ carrière samenvat, van de oefensessies bij de lokale kerk tot zijn huidige NBA-positie bij de New Orleans Pelicans. Tot slot nodigt Spike Lee ons uit om binnenkort, weliswaar digitaal, in de voetsporen van Anthony Davis te treden.

NBA 2K16 komt uit op 29 september op de PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en de PlayStation 4. Kan jij niet wachten om in de huid te kruipen van deze levende legende met zijn – sinds 2012 getrademarkte – unibrow? Laat het ons weten in de comments!

NBA 2K16 Presents Anthony Davis: The Rise Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch