Menu Premium
Loading...

NBA 2K15 Momentous Trailer

Gamekings Redactie 25/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de nieuwe NBA 2K15 Momentous Trailer zie je onder meer cover-ster Kevin Durant van Oklahoma City Thunder shinen op het basketbalveld. Ook dit jaar ziet de game er werkelijk prachtig uit.

De NBA-serie van 2K Sports wordt door velen gezien als de beste sportgame-franchise die er is. Naast het uitbrengen van de nieuwe trailer, maakt ontwikkelaar 2K Sports ook bekend dat de sterspelers dit jaar voorzien zijn van hun eigen stem in de MyCareer-modus. Dat is al een flinke vooruitgang ten opzichte van vorig jaar, waarbij jouw medespelers in de cutscenes slechts via de ondertitels met jou konden communiceren. Dit jaar zal je worden bijgestaan door een Mentor binnen jouw team, die jou op weg helpt om uit te groeien tot een vaste waarde.

De trailer van vandaag zit aardig vol met vette skills en veel gescoorde punten, waardoor je al lekker in het sfeertje van de game komt. Strik de veters van die basketbalschoenen maar vast, want NBA 2K15 komt uit op 10 oktober voor de PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360.

NBA 2K15 Momentous Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch