Menu Premium
Loading...

NBA 2K15 for Rookies Trailer

Gamekings Redactie 09/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Altijd al eens aan een NBA-game willen beginnen van 2K Sports, maar nooit gedaan omdat je er weinig van begreep? Check dan nu deze NBA 2K15 for Rookies Trailer, waarin Rob Jones, senior producer van NBA 2K15, jou alles haarfijn uitlegt over de game.

Diverse onderdelen van de basketbalgame komen langs. Zo wordt er uitgelegd hoe je een MyPlayer aanmaakt, die je vervolgens kan gebruiken in meerdere game modes, waaronder MyCareer en MyGM. Er zijn talloze customization-opties aanwezig, zodat jij jouw perfecte atleet kan creëren. Daarnaast ontbreekt uiteraard de uitleg over de basis van de gameplay niet en begeleidt Rob Jones jou door een aantal van de game modes van NBA 2K15. Deze trailer moet het voor de rookies makkelijker maken om in te stappen en om straks aan de slag te gaan met sterren als Kevin Durant en LeBron James.

Vanaf morgen kun je kijken hoe jij het ervan afbrengt in de nieuwe basketbalgame van 2K Sports, want NBA 2K15 komt uit op 10 oktober voor de PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360.

NBA 2K15 for Rookies Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch