Menu Premium

Mysterieuze wending voor speciaal 3DS project

Gamekings Redactie 02/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De samenwerking van Capcom, Namco Bandai en SEGA voor het nieuwe 3DS Project heeft zojuist een mysterieuze wending genomen.

Vorige week kwam Nintendo met het nieuws over de samenwerking tussen de drie grote ontwikkelaars, verdere details over het project bleven echter uit. De gelanceerde teaser website was de enige reden tot speculatie, maar liet gamers voorlopig nog in het duister. In een recente website update is een wetenschapper te zien die een kluis opent, waarna drie laboratorium schaaltjes te voorschijn komen. Elk schaaltje bevat een logo van één van de ontwikkelaars. Open een schaaltje en er verschijnen drie gekleurde X chromosomen.

Wat dit allemaal betekent? Dat is nog maar de vraag, maar er wordt nu gesuggereerd dat de mysterieuze chromosomen een karakter uit de unieke IP’s van de ontwikkelaars voorstellen. Zero uit Mega Man X, Chris of Leon van de Resident Evil serie en Bayonetta zijn slechts enkele namen die geroepen worden. Als deze speculaties zouden kloppen, tot wat voor vreemde game mashup zou dit leiden? Misschien kan jij het mysterie van deze samenwerking wel oplossen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch