Menu Premium

MSI verwent PC-fans op Gamekings Showcase

Gamekings Redactie 22/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week zaterdag is het zo ver. Dan geven we een dik feestje: Gamekings Showcase in Corso te Rotterdam. Als je op Showcase.gamekings.tv kijkt, dan weet je dat we al een hele dikke line-up hebben staan. Die wordt nu nog dikker, want we gaan ook de PC-gamers bedienen: MSI verwent PC-fans op Gamekings Showcase.

De PC is het populairste platform onder de bezoekers van Gamekings.tv en de PlayStation 4 wordt, weten we nu, een verkapte PC. PC is dus hot. We zijn erg blij dat PC- en notebook producent MSI op Gamekings Showcase zes loeiende PC’s en notebooks neerzet, waarop je onder andere nieuwe games als Tomb Raider, Dead Space 3 en Crysis 3 kunt uitproberen. Dat wordt likkebaarden.

En wat is een feest zonder FIFA? Niks toch. Daarom zet EA een prettige hoek vol PS3’s waar je gewoon voor de lol een potje FIFA 13 kunt spelen. En wie weet vallen JJ of Skate te strikken een goede pot. EA gaat ook demo’s van Ultimate Team geven, de mode die in Nederland meer wordt gespeeld dan de gewone online potjes. Dus als je FUT niet kent, probeer het op Showcase eens uit.

Op dit moment zijn er nog zestig kaarten in de verkoop beschikbaar. Wees dus snel. Of ga naar de website van Nintendo en probeer daar een gratis kaartje voor Showcase te scoren met dank aan Nintendo. We zien 2 maart in de Corso te Rotterdam op Gamekings Showcase.

MSI verwent PC-fans op Gamekings Showcase

MSI verwent PC-fans op Gamekings Showcase

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch