Menu Premium

Morgen een nieuwe Uncharted onthulling?

Gamekings Redactie 21/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er verscheen gisteravond ineens een vreemde foto op de Facebook pagina van PlayStation Norway. Zou het iets te maken kunnen hebben met Uncharted?

De foto die op Facebook verscheen, was een oude foto van ontdekkingsreiziger Fridtjof Nansen. Wie kent hem niet? De man heeft niet alleen Groenland, maar ook de Noordpool verkend. Op de foto stond ook het woord “uutforsket”, wat “nog niet ontdekt” betekent. Gekoppeld aan “uutforsket” is de pagina uutforsket.no, waar een landkaart van het Christianiafjord met een datum en tijd is te zien. Volgens deze pagina zal er dus morgen om 20:59 iets gebeuren. Zowel de afbeelding als de muziek doet sterk vermoeden dat we wel eens te maken kunnen hebben met de Uncharted serie.

Laat het nou toevallig zijn dat Uncharted 3 met een zelfde soort campagne was onthuld. Sony Denmark liet gebruikers via een social media campagne schatten helpen ontdekken voor de fictionele Deense ontdekkingsreiziger Wilhelm Von Bernhoff. Naughty Dog is natuurlijk druk bezig met The Last of Us, maar daar is maar een helft van het ontwikkelingsteam mee bezig. Daarnaast is het onbekend wat het andere deel, het Uncharted team, op dit moment zit te bekokstoven. Bovendien zal volgende maand de laatste DLC voor Uncharted 3 verschijnen, dus dat werk zit er ook zo goed als op.

Alles lijkt dus naar een onthulling rondom de Uncharted serie te wijzen. Of heb jij als huiskamer-avonturier een andere theorie? Morgen weten we meer.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch