Menu Premium

Monster Hunter 3 Ultimate zorgt voor een stijging in de Wii U verkoop

Gamekings Redactie 02/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo en Capcom mogen elkaar wel een dikke tongzoen geven, want Monster Hunter 3 Ultimate zorgt voor een stijging in de Wii U verkoop. Er is een heuse win-win situatie ontstaan door het verenigen van de Wii U met Monster Hunter 3 Ultimate.

De Wii U verkopen zijn na de release van Monster Hunter 3 Ultimate met maar liefst 125% toegenomen in de UK. Met andere woorden: Nintendo heeft met Monster Hunter 3 Ultimate eindelijk z’n zo graag gewilde system-seller gevonden.

Bij de release van de Wii U waren de verkoopcijfers niet zoals gehoopt. Ze vielen zelfs vies tegen. Er was een gebrek aan goede titels van studio’s die niet tot Nintendo behoorden. Er kwam nog maar weinig uit voor de Wii U en de ports waren niet al te best geport naar de Wii U. Het lek is nu gelukkig boven en dat is reden voor een feestje!

Retailers zijn natuurlijk ook dolgelukkig met de stijgende verkopen, maar geven niet alle eer aan Monster Hunter 3 Ultimate. Nee, de price-cuts die de retailers hebben ingevoerd zijn ook van groot belang geweest bij de plotselinge successen van de Wii U.

Capcom mag ook lekker meegenieten, want 50% van de Wii U games die afgelopen week de deur uit zijn gegaan in de UK bevatten het logo, de boxart en de titel van Monster Hunter 3 Ultimate. Klinkt niet verkeerd toch?

Of Nintendo nu volledig uit de stress is, is onwaarschijnlijk. Ze hebben nu in ieder geval wel iets dat de Wii U echt bijzonder en aantrekkelijk maakt om in huis te halen. Heb jij de Wii U gekocht voor Monster Hunter 3 Ultimate?

Monster Hunter 3 Ultimate zorgt voor een stijging in de Wii U verkoop

Monster Hunter 3 Ultimate zorgt voor een stijging in de Wii U verkoop

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch