Menu Premium

Mondjes dicht bij THQ over uitstel Darksiders 2

Gamekings Redactie 14/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In februari had THQ aangekondigd dat Darksiders 2 op 29 juni uitkomt voor PC, Playstation 3 en Xbox 360. Het is de bedoeling dat de game ook op de Wii U verschijnt. Maar nu is er dus een mogelijk uitstel, omdat THQ baas Danny Bilson geen bevestiging van deze datum kon geven.

“We haven’t announced anything, but the team is working really, really hard. We’re not going to ship it before it’s done”, aldus Bilson. Verder vertelt hij over de game dat het er erg goed uitziet allemaal (zou raar zijn als de baas dat niet zegt natuurlijk) en dat er vele uren aan gameplay in de campaign zit.

Het schijnt zo te zijn dat ontwikkelaar Vigil heeft gevraagd om meer tijd voor de action-adventure game, maar THQ heeft hier geen commentaar op gegeven. Vigil heeft onlangs nog een aantal werknemers de laan uitgestuurd en met de heisa rondom Warhammer 40k MMO: Dark Millennium Online die gaat veranderen in een single player/multiplayer game met wat community opties, kun je jezelf natuurlijk afvragen wat voor gevolgen dit gaat hebben voor Darksiders 2.

Kun jij langer wachten dan 29 juni op het vervolg van Darksiders?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch