Menu Premium

Mogelijke release date voor Halo Infinite campaign gelekt

Dansky 25/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was ergens wel een teleurstelling. Halo Infinite werd niet getoond tijdens de Xbox Gameshow op de Gamescom 2021. Naast dat er natuurlijk genoeg andere toffe dingen te zien waren blijven fans reikhalzend uitkijken naar dé titel van Xbox. Halo Infinite is aankondigt voor ‘holiday 2021’ en dat betekend dat het ergens tussen eind november en de kerstdagen in ligt. En nu hebben we misschien wel een voortijdig lek van de release date.

Italiaanse website heeft de scoop

Het bericht komt via de Italiaanse website aggiornamentilumia. De website heeft naar eigen zeggen bijna een constante zoektocht ondernomen om ook maar een glimp van een datum op te vangen. En vandaag komen ze dan met een antwoord én een screenshot. Volgens de website zal de game uitkomen op 8 december 2021. Net jammer, want dan krijgt niemand Halo Infinite in zijn schoen. Maar we kunnen niet alles hebben natuurlijk. Ze laten wel weten dat het nog niet is vastgesteld. Wat betekend dat dit pure speculaas is. Hiervoor was de datum nog 31 december 2021 – een standaard placeholder datum.

Halo Infinite op 8 december?

Geen Halo Infinite co-op campaign en Forge bij launch

Of 8 december de daadwerkelijke datum is, is dus nog niet bevestigd. Maar we kregen vier dagen geleden wel ander nieuws: er zal geen co-op campaign en Forge zijn bij launch. Dit is geen heugelijk nieuws want een Halo campaign in co-op spelen is voor vele een nostalgische, dierbare herinnering. Net als het modden van de game middels Forge, trouwens. Maar als je dit verdrietige nieuwsbericht naast het bericht van de Italianen houdt valt wel iets op. Als 343 Industries niet genoeg tijd had om de solo campaign én de co-op campaign én Forge én multiplayer af te maken, welke laat je dan schieten? Niet de campaign en zeker niet de multiplayer. Dus dan blijven er twee opties over: campaign co-op en Forge. Dit is pure speculaas vanaf onze kant en nog niks is vastgesteld. Maar als Microsoft Halo Infinite dit jaar uit wilt brengen, en er hebben complicaties opgetreden, dan is dit de meest logische manier om ermee om te gaan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch