Menu Premium

Minecraft: Xbox 360 Edition krijgt Marvel-DLC

Karim Shehata 18/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het kan je de laatste jaren niet ontgaan zijn dat Minecraft ontzettend populair is geworden. Op de PC is dit succes al jaren aan de gang en inmiddels kunnen we ook al een tijdje met de game aan de slag op de Xbox 360. De laatste dagen lijkt ontwikkelaar Mojang heerlijk op dreef te zijn, want recentelijk is onder meer de PlayStation 3-versie van Minecraft verschenen. Binnenkort zal dit ook gaan gebeuren voor de PS Vita en de PlayStation 4, maar eerst komt er nog DLC aan voor de Xbox 360-versie. De Minecraft: Xbox 360 Edition krijgt Marvel-DLC, welke binnenkort beschikbaar zal zijn.

Het betreft hier een samenwerking tussen Microsoft, Mojang en Marvel.  Er komen maar liefst 35 personages van de comic-maker richting de Xbox 360-versie van Minecraft, waardoor je waarschijnlijk geen enkel personage mist uit het Marvel-universum. Onder meer Captain America, Iron Man, Hulk, Thor, Nick Fury en Loki zullen binnenkort tot de beschikbare skins behoren voor Minecraft: Xbox 360 Edition. Vanwege de eerdergenoemde samenwerking tussen de drie bedrijven, is het onduidelijk of deze DLC ook nog zijn weg zal gaan vinden naar bijvoorbeeld de PlayStation 3-versie van de succesvolle titel.

Marvel kwam overigens recentelijk nog in opspraak. Zo zijn enkele titels, waaronder Ultimate Marvel vs. Capcom 3, binnenkort niet meer te downloaden voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Dit komt omdat er licenties aflopen, waardoor het simpelweg verboden zou zijn om deze game nog aan te bieden. Wél kunnen spelers die zich graag in het Minecraft-universum bevinden binnenkort dus aan de slag met Marvel-personages.

Wanneer dit DLC-pakket verschijnt is nog niet bekend. Microsoft belooft dat het opmerkelijke pakket aan DLC zo snel mogelijk richting Xbox Live wordt geworpen, maar het schort voorlopig nog aan een exacte datum. Het pakket is vooralsnog alleen bevestigd voor de Xbox 360-versie van Minecraft.

Minecraft: Xbox 360 Edition krijgt Marvel-DLC

Minecraft: Xbox 360 Edition krijgt Marvel-DLC

Minecraft: Xbox 360 Edition krijgt Marvel-DLC

Minecraft: Xbox 360 Edition krijgt Marvel-DLC

Minecraft: Xbox 360 Edition krijgt Marvel-DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch