Menu Premium

Minecraft schopt Black Ops van de Xbox 360 most played toplijst

Gamekings Redactie 28/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds 9 mei is de Xbox 360 versie van Minecraft te krijgen via Xbox Live Arcade. De Microsoft Points die je neer moet leggen om de game te downloaden voor je console blijkt een betaalbare prijs te zijn. Gamers zijn namelijk massaal aan het downloaden geslagen. De Arcade titel had al binnen 24 uur de top ingenomen van meest verkochte XBLA titels. En dit is niet de enige toplijst die Minecraft inneemt.

Call of Duty: Black Ops heeft plaats moeten maken voor de indie game in de top twee van de Xbox 360 ‘most-played’ lijst. Deze lijst is samengesteld door het bijhouden van Xbox activiteit en bestaat uit de hoeveelheid unieke gamers wereldwijd die een game spelen terwijl ze verbonden zijn met Xbox Live. Mojang heeft de fans lang laten wachten op een Xbox 360 versie van de populaire PC game, maar het strakke eindresultaat mag er wezen.

Minecraft heeft natuurlijk al een leger aan fans achter zich staan, maar het blijft niet niks dat een indie game een populaire big-budget franchise als Call of Duty inhaalt. Het lijkt erop dat de Assault Rifles zijn ingewisseld voor Pickaxes. Wat heeft jouw voorkeur?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch