Menu Premium

Minecraft mogelijk naar Wii U

Jeroen Wiersma 12/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond om 23:00 uur Nederlandse tijd is er voor het eerst sinds het overlijden van Iwata een Nintendo Direct. Het lijkt er echter op dat er voor de uitzending al wat nieuws is uitgelekt over de onuitputtelijke blokkendoos voor gamers: Minecraft komt mogelijk naar de Wii U.

Op de site van PEGI – je weet wel, die gasten die de leeftijdsadviezen opstellen – kun je van alle games de beoordeling checken. Laat daar nu toevallig de Mincecraft: Wii U Edition bijstaan, met een releasedatum van 12 november 2015. Grote kans dus dat Nintendo de game gaat presenteren in de Nintendo Direct van vanavond en meteen daarna te downloaden is in de Nintendo eShop.

Minecraft verscheen 17 mei 2009 als alfa versie voor het publiek op de PC. Later in 2011 kwam de volledige versie uit en daarna volgden releases voor de mobiele devices, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One en PS Vita. Per juni zijn er meer dan 70 miljoen exemplaren van verkocht en mogelijk gaan er daar nog wat bijkomen nu het eigenzinnige Nintendo ook Minecraften mogelijk maakt voor de Nintendo-fans.

Bron: NeoGAF

Minecraft mogelijk naar Wii U

Minecraft mogelijk naar Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch