Menu Premium

Microsoft zoekt een TV producent voor ‘cutting edge’ Xbox ervaringen

Gamekings Redactie 04/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De media-gigant Microsoft is op zoek naar een nieuwe werknemer, en niet zomaar een werknemer. Microsoft zoekt een TV producent voor ‘cutting edge’ Xbox ervaringen. Via een advertentie voor werkzoekenden is naar buiten gekomen dat het bedrijf een producent voor Xbox 360, Kinect en Xbox Live-materiaal, van plan is binnen te halen.

Waar komt dit baantje beschikbaar? In Microsoft’s in Londen gelegen studio wordt plaats gemaakt voor de nieuwe producent. Met de promotieslogan “Soho Productions is de grens aan het verleggen van Kinect en Xbox Live om een nieuwe lijn aan interactieve televisie-ervaringen naar de wereld te brengen” is het wel duidelijk welke kant dit op gaat.

“Dit is een unieke kans om een TV producent te zijn die een hele nieuwe categorie van cutting edge ervaringen bouwt voor de Xbox 360, Kinect en Xbox Live.” Volgens de advertentie moeten potentiële nieuwe werknemers de skills hebben om prototypes te maken. “Omdat dit een klein en flexibel team is, dat op een snel tempo werkt aan verschillende prototypes, is het vermogen om te multitasken en verschillende projecten bij te houden essentieel.” Geen baan voor beginners dus, er is heel wat te doen. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar wat voor vruchten dit uiteindelijk gaat afwerpen.

Nog een paar dingen die je moet onthouden als je staat te springen om je aan te melden en te verhuizen naar Londen, er wordt van kandidaten verwacht dat ze gewerkt hebben aan “een aantal bekende TV-IP’s” en een sterke technische achtergrond hebben.

TV wordt duidelijk belangrijker voor de Xbox. In de VS is er al van alles beschikbaar en langzaamaan mogen we er hier ook steeds meer van meegenieten. Vind je dit een goede ontwikkeling? Of hoeft het van jou allemaal niet?

Microsoft zoekt een TV producent voor 'cutting edge' Xbox ervaringen

Microsoft zoekt een TV producent voor ‘cutting edge’ Xbox ervaringen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch