Menu Premium

Microsoft test nieuwe Xbox One-prototypes volgens gerucht

Franky Mangal 20/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gonst de laatste dagen van de geruchten rondom de PlayStation 4.5, maar ook rond de Xbox One is het niet stil gebleven. Volgens geruchten test Microsoft verschillende nieuwe Xbox One-prototypes.

Tegenover The Verge hebben verschillende bronnen, die dichtbij de ontwikkeling van de Xbox One betrokken zijn, gesproken over nieuwe modellen met geüpgraded componenten, vergelijkbaar met de wijze waarop de prestaties van een PC kunnen worden opgeschroefd. Deze geruchten komen allemaal nadat de FCC had uitgelekt dat Microsoft in het geheim bezig is aan twee nieuwe Xbox One-modellen, waarvan eentje een Slim-uitvoering zou zijn. In de documenten van de FCC wordt ook een afbeelding getoond van een nieuwe draadloze chipset voor de Xbox One, met daarbij een embargo van 25 juni.

Het embargo van 25 juni is vlak na de E3 2016. Het zou dus heel goed kunnen dat er vlak na de E3 of misschien zelfs pas op de Gamescom een nieuwe Xbox One wordt aangekondigd. Aan de andere kant heeft Xbox-baas Phil Spencer onlangs nog verteld dat er geen plannen zijn voor een nieuwe versie van de Xbox One. Microsoft heeft zelf overigens niet gereageerd op deze nieuwe geruchten. Denk jij dat er een nieuwe versie van de Xbox One aan zit te komen na de E3 2016? Laat het ons weten in de comments.

Bron: The Verge

Microsoft test nieuwe Xbox One-prototypes volgens gerucht

Microsoft test nieuwe Xbox One-prototypes volgens gerucht

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch