Menu Premium

Microsoft reageert op ophef verborgen geslachtsdelen in State of Decay

Karim Shehata 11/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ik kan me heel goed voorstellen dat je bij het lezen van de titel even twee keer knippert, maar het staat er echt: Microsoft reageert op de ophef over de verborgen geslachtsdelen in State of Decay: Year One Survival Edition, de Xbox One-versie van de game dus. Dit doet Microsoft omdat Undead Labs, de ontwikkelaar van State of Decay, op de PAX East tegen XBLA Fans zei dat er “ongelofelijk veel geslachtsdelen” in State of Decay zaten.

Het aanslingeren van je Xbox 360 of PC met de originele versie van State of Decay heeft echter weinig zin, want Undead Labs en Microsoft zeggen beiden dat de opmerkelijke textures niet te zien zijn in de originele versie. Dit zou zo zijn omdat de textures in deze versie van een te lage kwaliteit zijn. Toen Undead Labs echter begon met het exporteren van de textures voor de ontwikkeling van de Xbox One-versie, kwamen er een hele hoop penissen te voorschijn. Hoe dit heeft kunnen gebeuren? Undead Labs heeft om de ontwikkeling van deze game een duw in de rug te geven ontwikkelaars van buitenaf ingehuurd. Specifiek één van deze ingehuurde personen zou dit op zijn geweten hebben.

Microsoft reageert nu dus zelf op dit toch wel erg opmerkelijke voorval en zegt dat Undead Labs niet op de hoogte was over de aard van deze textures. “Undead Labs werkt niet langer samen met de persoon in kwestie en de textures zullen niet te zien zijn in de uiteindelijke versie van State of Decay: Year One Survival Edition”, aldus Microsoft. Deze editie van State of Decay, zonder de aanwezigheid van mannelijke geslachtsdelen, zal op 1 mei verschijnen voor de Xbox One.

Dat dit toch één van de opmerkelijkste ‘trolls’ genoemd mag worden in de hedendaagse game-industrie, moge duidelijk zijn. Zelf weet ik echt niet helemaal wat ik ervan moet denken, maar misschien weet jij dat wel! Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Microsoft reageert op ophef verborgen geslachtsdelen in State of Decay

Microsoft reageert op ophef verborgen geslachtsdelen in State of Decay

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch