Menu Premium

Microsoft onthult Ori and the Blind Forest

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo daar gaat ‘ie dan, Microsoft onthult Ori and the Blind Forest, de allereerste nieuwe game die tijdens de E3 2014 bekend is gemaakt. Alles wat we weten over deze nieuwe titel komt voort uit die enkele, korte trailer die zojuist tijdens de Microsoft persconferentie is laten zien.

In de game speel je als een klein wit wezen en word je vergezeld door een groot, log zwart beest. Zoals de trailer laat zien, draait het voornamelijk om het toffe visuele stijltje dat doet denken aan een combinatie van verschillend eerder verschenen indie-titels. Als we de begeleidende tekst van de trailer moeten geloven, krijg je als speler het gevoel in een gigantische wereld rond te dwalen: “you really get a sense of scale as the tiny creature you play jumps around the enormous worlds”. De studio verantwoordelijk voor de game, Moon Studio, is nog niet echt een bekende speler en juist hierdoor is het tof dat ook zij aandacht krijgen tijdens de presentatie.

Ondanks dat we slechts een super korte trailer hebben gezien en er behalve de naam en de releaseperiode eind dit jaar nog niets bekend is over Ori and the Blind Forest, weet ik zeker dat de grafische stijl nu al een aantal gamersharten heeft weten te veroveren. Zeker een titel om in de gaten te houden, maar of dat tussen al het nieuws-geweld van alle andere langskomende titels lukt, dat is nog maar de vraag.

Microsoft onthult Ori and the Blind Forest

Microsoft onthult Ori and the Blind Forest

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch