Menu Premium
Loading...

Microsoft onthult de open-wereld details van Forza Horizon 2

Karim Shehata 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind dit jaar verschijnen er een hele hoop racegames, want tussen nu en december kun je Project CARS, Driveclub, Forza Horizon 2 en The Crew verwachten. De eerstgenoemde en laatstgenoemde games verschijnen op zowel de Xbox One als de PlayStation 4, maar dat geldt niet voor Forza Horizon 2 en Driveclub. Om die reden moeten die twee games dus laten zien waarom je als race-fan een PlayStation 4 of Xbox One moet aanschaffen en Microsoft doet op deze Gamescom in ieder geval haar uiterste best: Microsoft onthult de open-wereld details van Forza Horizon 2.

Van de eerste Forza Horizon zijn we al gewend dat het een open-wereld game is, maar we hebben hier natuurlijk te maken met een sequel en daarom moet de game natuurlijk wel vernieuwend aanvoelen. Om te beginnen hoef je bijvoorbeeld niet per se de multiplayer te gaan spelen van deze game, want je vrienden en drivatars kom je gewoon tegen terwijl je de game speelt. Hierdoor kun je ze in-game meteen uitdagen voor een potje head-to-head racen, maar ook kun je een flinke time-trial challenge afleggen met je vrienden. Ook zagen we tijdens de Gamescom 2014-presentatie van Microsoft enkele mooie gebieden en auto’s die de game zal gaan bevatten, terwijl je deze in de freerun-modus kunt ontdekken zonder gestoord te worden. Je kunt in deze modus namelijk lekker doen waar je zelf zin in hebt.

De release van Forza Horizon 2 ligt niet ver meer van ons vandaan, want de game verschijnt op 30 september voor de Xbox One en de Xbox 360. Deze Forza-game wordt overigens niet ontwikkeld door Turn 10 Studios, maar door Playground Games.

Microsoft onthult de open-wereld details van Forza Horizon 2

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch