Menu Premium

Microsoft niet actief bezig met digitale inruilservice Xbox One-games

Boy Körver 25/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder deze week stelde Microsoft de bezoekers van haar website de vraag of ze digitale Xbox-games voor 10% van de aankoopprijs zouden inruilen. Als reactie op bezorgde tweets van analisten Colin Sebastian en Michael Pachter geeft Microsoft aan niet actief bezig te zijn met een digitale inruilservice.

Sebastian en Pachter merkten op dat een mogelijkheid om games via Microsoft te verkopen het één en ander zou veranderen voor winkelketens die tweedehands games aannemen. Aaron Greenberg, die de beide heren namens Microsoft op Twitter te woord stond, zegt dat er geen reden voor paniek is. “De gestelde vraag op de Microsoft-site was deel van een doorlopende poging om de behoeften van de klanten te begrijpen”, aldus Greenberg. Hij voegt hier aan toe zelf verbaasd te zijn dat deze vraag gesteld werd.

Naar aanleiding van dit bericht zijn wij eigenlijk ook wel benieuwd; zou jij je digitale consolegames voor een klein bedrag verkopen aan bijvoorbeeld Microsoft als daar de mogelijkheid voor bestond? Wij horen het graag van je in de comments!

Bron: Destructoid

Microsoft niet actief bezig met digitale inruilservice Xbox One-games

Microsoft niet actief bezig met digitale inruilservice Xbox One-games

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch