Menu Premium

Microsoft kondigt de Forza Horizon 3 Xbox One S bundel aan

Maarten van Steijn 24/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft trapt het nieuwe jaar in stijl af. De Forza Horizon 3 Xbox One S bundel is nu beschikbaar! De bundel gaat uitgebracht worden in een 500 GB en een 1 TB versie.

Gezien de Xbox One S HDR ondersteunt, kun je meteen Forza Horizon 3 in volle glorie beleven met deze bundel. Forza Horizon 3 neemt je mee naar het Australische landschap, waarbij je jouw eigen festival op kan zetten en races kan organiseren – zowel online als offline.

Niet alleen de console zelf, maar ook de controllers zijn verbeterd ten opzichte van de standaard Xbox One. Deze controller ligt namelijk stabieler in de hand en bevat meer grip. De controllers van de Xbox One zijn ook te gebruiken op de PC.

Om er lekker in te komen, zit er in deze bundel ook weer een 14-daags lidmaatschap om Xbox Live Gold uit te proberen. Daarnaast wordt de 1TB versie als eerst beschikbaar gesteld, waarna de 500 GB-variant volgt.

Ben jij benieuwd naar Forza Horizon 3, maar is deze game je nog vrijwel onbekend? Dan kun je hier terecht voor de Forza Horizon 3 review! 

Is dit de bundel waar je naar zocht? Of kunnen racegames jouw gestolen worden en koop je deze console eventueel los? Laat het horen in de reacties!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch