Menu Premium

Microsoft haalt de Halo 2 PC multiplayer server offline

Gamekings Redactie 17/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo op de PC is heel binnenkort alleen nog maar een mooie herinnering. Tenminste, wat betreft de multiplayer service van Halo 2 op de PC, want Microsoft haalt de Halo 2 PC multiplayer server offline. Another one bites the dust.

Vroegah kwam Halo niet alleen exclusief op de Xbox uit. Natuurlijk is Halo erg belangrijk geweest voor het slagen van Microsoft’s console, maar ook op de PC hadden Halo: Combat Evolved en Halo 2 een aardige community opgebouwd. Alleen na Halo 2 werden deze fans in de steek gelaten, want Halo 3 en ook latere Halo delen verschenen alleen nog maar op de Xbox 360. Desondanks blijven er tot op de dag van vandaag nog steeds mensen fanatiek Halo 2 spelen op de PC. Oke, het zijn er op dit moment misschien maximaal twintig, maar toch.

Om deze reden, het lage aantal huidige Halo 2 spelers, is Microsoft genoodzaakt de PC multiplayer service offline te gooien op 15 februari. Geheel begrijpelijk natuurlijk, maar waarschijnlijk wel pijnlijk voor die overgebleven trotse groep Spartans die elkaar tot de laatste snik teabaggen. Hoe dan ook, deze groep heeft nog een paar weken om de game online voor de laatste keer uit te wonen en daarnaast blijft er natuurlijk nog steeds de mogelijkheid om een LAN op te zetten.

Speel jij ook nog steeds een game online waarvan de jaren gaan tellen? Of hoor je zelf bij de verstokte Halo 2 PC gamers? Ga naar Halo XL als je jezelf tot de laatste groep rekent.

Microsoft haalt de Halo 2 PC multiplayer server offline

Microsoft haalt de Halo 2 PC multiplayer server offline

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch