Menu Premium

Michael Keaton speelt in de Need for Speed film

Gamekings Redactie 07/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Need for Speed film is een feit en er worden steeds meer grote namen aan verbonden. Michael Keaton speelt in de Need for Speed film en is daarmee de laatste aanwinst voor de door adrenaline-en nitro aangedreven blockbuster. Michael Keaton is voor veel mensen misschien voor sommigen onbekend, maar hij was Bruce Wayne in de oudere Batman films (‘89 en ‘92) en is, niet geheel onbelangrijk, te horen als Jason Hudson in Call of Duty: Black Ops II en als Ken in Toy Story 3 en 4.

De Need for Speed film bevat naast Michael Keaton onder andere Aaron Paul (Jessie uit Breaking Bad) en Dominic Cooper (die ken je misschien van Captain America: The First Avenger of Abraham Lincoln: Vampire Hunter).Verder zijn er kleinere rollen toebedeeld aan onder andere rapper Kid Cudi en Imogen Poots (het vrouwelijk schoon naast Natalie Portman uit V for Vendetta).

De Need for Speed film gaat over een straat racer (Paul) met een partner die de financiën doet (Cooper). Wanneer de racecoureur wannabe erin geluisd wordt door zijn partner en vervolgens een tijdje achter tralies moet zitten, besluit hij mee te doen aan een exclusieve race van New York naar Los Angeles om wraak te nemen. Helaas komt zijn voormalig partner erachter en verandert de race in een soort destruction derby, maar dan met opgevoerde bolide’s ter waarde van een flink huis. Daarbij komt ook nog eens een meisje kijken wiens hart moet worden veroverd en trekt Keaton achter de schermen aan de touwtjes.

DreamWorks heeft de rechten van Electronic Arts gekregen om de Need for Speed film te mogen maken. De film wordt geregisseerd door Scott Waugh, de stuntman en coördinator in onder andere Mr. & Mrs. Smith en de ‘action packed’ Bruce Almighty. Een moeilijke film waarin je in tranen uitbarst zal het dus niet worden, maar er zal niemand zijn die beweert dat de film niet genoeg actie bevat. De cameraploegen gaan binnenkort beginnen met het daadwerkelijke filmen waarna de special effects mensen het, zoals dat tegenwoordig gaat, overnemen. De film is vandaag over een jaar, 7 februari 2014 dus, in de bioscoopzalen te zien.

Als ik aan racefilms denk, schieten de namen Jason Statham en Vin Diesel direct in mijn hoofd, maar de acteurs in de Need for Speed film lijken mij niet teleur te gaan stellen. Denk je dat dit een leuke film wordt met een interessant genoeg verhaal om twee uur te blijven zitten, of is Need for Speed iets waarin je liever zelf de voertuigen bestuurt en het flinterdunne verhaal voor lief neemt?

Michael Keaton speelt in de Need for Speed film

Michael Keaton speelt in de Need for Speed film

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch