Menu Premium

‘Metroid Prime Trilogy komt binnenkort naar de Nintendo Switch’

Joquai Hooff 25/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er doen al geruime tijd meerdere geruchten de rondte over de Metroid Prime Trilogy. Vooral over het feit dat het spel naar de Nintendo Switch komt. Deze Metriod Prime serie is een favoriet bij veel old school Nintendo fanaten. Dus een eventuele komst van de games naar de nieuwe console van Nintendo zou veel mensen een groot plezier doen. De geruchten doen al een aantal jaar de rondte, maar tot op de dag van vandaag weten we niks officieel. Nintendo houdt de lippen stijf op elkaar. En dus kan het zoals zo vaak gewoon om domme geruchten gaan.

Vertrouwelijke Zweedse bron

Nu duikt er echter een weer een nieuw verhaal op. Een Zweedse retailer genaamd Inet beweert namelijk dat de trilogiecollectie op 19 juni wordt uitgebracht. Het bericht is inmiddels al weer verwijderd, maar het gerucht is wel weer los. Als de naam Inet je bekend in je oren klinkt, dan komt dat omdat dit ook dezelfde ‘betrouwbare’ verkoper is die de Trilogy voor het eerst heeft vermeld. Vlak nadat Reggie tijdens de The Game Awards in 2018 werd gespot met een Metroid-t-shirt naast Geoff Keighly.

Geruchten en beloftes over Metroid Prime Trilogy

Ondanks dat het allemaal geruchten zijn, hebben toch veel fans van de Metroid Prime serie een sterk gevoel dat de Trilogy binnenkort toch naar de Nintendo Switch gaat komen. De voormalige senior redacteur van Game Informer, genaamd Imran Khan, zei een tijd terug dat de game al eerder had moeten uitkomen en wel in december 2018. Wat dan een opwarmer zou zijn geweest voor de nieuwe Metroid. Die later uitgesteld werd. Dus wie weet wachtte Nintendo totdat Metroid 4 weer in de stijgers staat en is dat nu het geval. Ben jij een groot Metroid Prime fan? En zit je al een tijdje te wachten op deze game? Of wist je niet eens dat deze game naar de Switch zou komen? Laat het ons weten door een bericht achter te laten in de reacties.

Switch Metroid Prime

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch