Menu Premium

Metroid Prime Trilogy en Persona 5 gelekt voor Nintendo Switch

Hylke Haagsma 03/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een lek via de interne werknemersterminal van Best Buy suggereert dat Persona 5, Metroid Prime Trilogy en The Legend of Zelda: A Link to the Past op een gegeven moment in de nabije toekomst op de Nintendo Switch zullen worden uitgebracht. Dat zou toch heel mooi zijn!

Krijgen we echt een Metroid Prime Trilogy?

Hieronder is fotografisch bewijs van de vermelding van Persona 5 en ook screenshots voor Metroid en Zelda. Als deze vermeldingen correct zijn, zou dat niet gek zijn gezien de voortdurende geruchten van de afgelopen paar maanden. Sinds de onthulling van Joker voor Super Smash Bros. Ultimate, wordt er gesproken over Persona 5 voor de Switch. De Metroid Prime Trilogy werd voor het eerst gezien op een Zweedse retailerwebsite afgelopen september en meer recent in maart – voorafgaand aan de onthulling van Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer. En ook is er te ontdekken dat The Legend of Zelda: Link’s Awakening  misschien niet de enige 2D Zelda-game is die dit jaar op het portable apparaat van Nintendo uitkomt.

Nintendo geeft uiteraard geen commentaar..

Helaas geeft Nintendo geen reactie op deze mogelijke leaks. Jammer, maar alsnog hoopt Koos de Metroid Prime games in HD te kunnen spelen. Metroid Prime Trilogy kennen we uit 2009. De game bevat Metroid Prime,Metroid Prime 2: Echoes en Metroid Prime 3: Corruption. Het kwam destijds uit op de Nintendo WII. Dus niet in HD. Nu op Switch zou je dus naast de game mee kunnen nemen ook de game in HD kunnen spelen. De game werd destijds goed ontvangen en met name de nieuwe controls werden gewaardeerd. Ook werd hij in de Nintendo eShop beschikbaar voor de Wii U.

En jullie? Zitten jullie te wachten op deze games? En wanneer verwachten jullie dat ze uit zouden kunnen komen? Laat het ons weten in de comments! En stel daar ook gerust je vragen.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch