Menu Premium
Loading...

Metro: Last Light Survival Guide Trailer

Gamekings Redactie 09/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de treurige teloorgang van THQ heeft Koch Media de Metro licentie overgenomen. Metro: Last Light is het gelukt om deze post-THQ periode te overleven, want Koch Media kan blijkbaar niet langer wachten om het vervolg op de game Metro 2033, gebaseerd op het gelijknamige boek, uit te brengen. Nu is het aan Artyom om de post-apocalyptische wereld te overleven. Ze hebben daarom maar meteen de toepasselijke Metro: Last Light Survival Guide trailer uitgebracht.

Een jaar na alle gebeurtenissen in Metro 2033 is Artyom erin geslaagd de Dark Ones te verslaan, maar dat betekent niet dat Artyom nu een onbezorgd leventje kan gaan leiden. Er is namelijk een burgeroorlog ontstaan door verschillende groepen die allesbehalve goed met elkaar overweg kunnen. Waar deze groepen eerst verbleven in de metro tunnels van Moskou, treden ze nu ook naar buiten. Door de situatie waarin Artyom leeft, komt hij tot de conclusie dat het misschien wel helemaal geen goed idee is geweest de Dark Ones uit te roeien. Maar er blijkt nog hoop te zijn, want Artyom komt erachter dat er misschien nog een overlever is en gaat op zoek.

De Survival Guide trailer is de eerste in een serie van drie, waarin je als speler wordt voorbereid op je diensten voor de Spartaanse order door je kennis te laten maken met gevaren in bepaalde gebieden in de game, van giftige omgevingen tot menselijke vijanden.

Op 17 mei is het eindelijk zover, dan kunnen we volop met Metro: Last Light aan de gang. Tot die tijd zullen we het toch nog even moeten doen met de trailers die nog uit gaan komen. Check in ieder geval nu alvast de Metro: Last Light Survival Guide trailer.

Metro: Last Light Survival Guide Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch