Menu Premium
Loading...

Metro: Last Light Genesis Trailer

Gamekings Redactie 11/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In den beginne schiep God de hemel en aarde. Toen zei hij, laat er licht zijn! En er was licht. Bla bla, heel verhaal, je kent het wel. Dat is hoe de gloedjenieuwe trailer van Metro: Last Light begint. Wat dat allemaal te betekenen heeft, zie je in de Metro: Last Light Genesis Trailer.

Waar het waarschijnlijk vooral om draait is de zesde dag. De dag dat hij de dieren schiep. Want er zitten een paar dieren in deze game die God misschien niet helemaal in gedachte had. Dit zijn namelijk de Dark Ones, gemuteerd door een Nucleaire aanval op Moskou. Deze zijn ook in het vervolg van Metro 2033 aanwezig en zullen je zeker niet alleen laten, zo te zien.

Deze shooter met survival horror elementen speelt zich dus ook af in de metro tunnels van Moskou. In deze duistere gangen is het nergens veilig en is de ammunitie schaars. Maar het ziet er naar uit dat deze game zich meer in het licht gaat afspelen. Wat ook betekent dat je flink wat meer mutanten zult tegen gaan komen.

De sfeervolle trailer zit vol met beelden van het leven in deze helse tunnels. De sfeer onder de overlevenden ziet er enigszins hoopvol uit. Na een hoop flikkerende beelden van mutanten die een groep mensen aanvalt, wordt het duidelijk dat het tijd is om kont te schoppen. In hoeverre je dit gaat doen moet nog blijken, maar voor nu is hier de Metro: Last Light Genesis Trailer.

Metro: Last Light Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch