Menu Premium

Metal Gear Solid HD Collection 12 juni op PlayStation Vita

Gamekings Redactie 18/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Konami Europa heeft bekend gemaakt dat de Metal Gear Solid HD Collection op 12 juni voor de PlayStation Vita verschijnt in Europa.

Deze verfijnde collectie zal twee klassieke Metal Gear Solid games bevatten, namelijk Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Helaas zal Metal Gear Solid: Peace Walker, die wel inbegrepen was op de console-versies, ontbreken in deze mini-verzameling. De titels die oorspronkelijk op de PlayStation 2 verschenen krijgen uiteraard een flinke oppoetsbeurt en zullen stralen als nooit te voren op het strakke scherm van de Vita.

Heb je de HD collectie al voor je PlayStation 3 binnen gehaald, dan kun je met het aanschaffen van deze handheld-versie save-bestanden tussen de twee systemen uitwisselen. Natuurlijk wordt het touchscreen van de PlayStation Vita ook ingezet, maar of dat positief voor Mr. Snake gaat uitpakken is nog maar de vraag.

Ga jij dus als Solid Snake fan deze zomer, al liggend aan het strand of het zwembad, genieten van pure Metal Gear nostalgie? Of had jij liever een unieke Metal Gear voor de Vita zien verschijnen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch