Menu Premium

Meguiar’s Car Pack nu beschikbaar voor Forza Motorsport 6

Bas Boudewijn 15/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt misschien nog nieteens de kans gehad om de nieuwste Porsche DLC te checken die begin deze maand uit kwam, maar het volgende DLC-pakket voor Forza Motorsport 6 staat al voor je klaar. Het Meguiar’s Car Pack is vanaf nu beschikbaar voor Xbox One-bezitters!

Op de dag precies een half jaar geleden kwam Microsoft’s paradepaardje Forza Motorsport 6 uit, en sinds die dag heeft ontwikkelaar Turn 10 Studios al vijf DLC-pakketten losgelaten op de racegame. De eerder verschenen DLC varieerde per pakket natuurlijk in grootte, maar maakten allemaal deel uit van de Car Pass voor Forza Motorsport 6. Het Meguiar’s Car Pack is dan ook het zesde en laatste pakket die je middels deze Season Pass krijgt.

In het Meguiar’s Car Pack vind je zeven nieuwe auto’s om op alle bestaande tracks mee te kunnen racen. Het pakket bevat zowel nieuwere modellen, zoals de Ferari 488 GTB en de Chevrolet #10 Wayne Taylor Corvette Daytone Prototype uit 2015, maar ook klassiekers, zoals als de Alfa Romeo P3, die voor het eerst werd gebruikt tijdens races in 1934. De volledige lijst met auto’s in het Meguiar’s Car Pack vind je hieronder!

  • 2015 Ferari 488 GTB
  • 2015 Chevrolet #10 Wayne Taylor Corvette Daytone Prototype
  • 1934 Alfa Romeo P3
  • 1967 Mercedes-Benz 280 SL
  • 1968 Opel GT
  • 1969 Fiat Dino 2.4 Coupe
  • 1988 Jaguar #60 Castrol Jaguar Racing XJR-9

Het Maguiar’s Car Pack in vanaf vandaag beschikbaar voor Forza Motorsport 6 op Xbox One. Welk van deze epische auto’s zie jij het liefst op je oprit staan? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Xbox

Meguiar's Car Pack nu beschikbaar voor Forza Motorsport 6

Meguiar’s Car Pack nu beschikbaar voor Forza Motorsport 6

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch