Menu Premium

Max Payne aangekondigd voor iOS en Android

Gamekings Redactie 07/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een smartphone-versie van de originele Max Payne is aangekondigd door Rockstar. De uitgever heeft laten weten dat de game, genaamd Max Payne Mobile, op 12 april verschijnt voor iOS en op 26 april voor Android.

Alsof alle hype rondom Max Payne 3 nog niet genoeg was, krijgen binnenkort ook smartphone gebruikers de kans om in bullet time hordes van baddies af te knallen met twee schietijzers in de handen. Ze zullen het echter wel moeten doen met de oude Max Payne. Juist, die oude Max Payne met constant de uitdrukking op zijn gezicht alsof hij ontzettend nodig moet poepen.

Deze smartphone remake is compleet voorzien van HD-graphics, hogere texture-resoluties, Social Club connectiviteit en de oude vertrouwde wapperende flapperjas, die toen gelukkig nog wat ‘natuurlijker’ flapperde.

Rockstar heeft al de ondersteunde iOS-apparaten bekendgemaakt: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 4, iPad, iPad 2 en iPad 3. Android gebruikers zullen nog even moeten wachten op een compatibiliteitslijst voor hun groene robotje.

Het valt nog te bezien of een third-person shooter als Max Payne wel te besturen is op een smartphone of tablet. Ik ben er persoonlijk een beetje sceptisch over, aangezien zulke besturing nog niet helemaal uit de verf is gekomen op touchscreen apparaten.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch