Menu Premium

Max Payne 3 comics zijn in aantocht

Gamekings Redactie 18/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Comic producent Marvel is aan het werk met een nieuwe serie Max Payne 3 comics. Volgens Rockstar kunnen we deze al snel verwachten.

Veel gamers lezen ook comics en dat weet Rockstar blijkbaar. Ze laten namelijk weten dat er een drie-delige Max Payne comic serie zal komen. Deze zal worden uitgegeven als een graphic novel en als limited print editions. Over enkele weken kunnen we het eerste nummer “After the Fall” verwachten.

De serie is gemaakt doordat Rockstar Games een samenwerking is aangegaan met Marvel Custom Solutions. Het verhaal komt uit de pennen van Rockstar’s Dan Houser en Remedy’s Sam Lake. De cover art heeft de potlood handtekeningen van Greg Horn eronder staan en de kleuren zijn voor rekening van Fernando Blanco.

Het verhaal zal gaan over de hele Max Payne serie beginnend bij het originele verhaal uit Max Payne en Max Payne 2 en zal eindigen bij het verhaal uit de huidige game. Daarnaast zal er wat meer duidelijk worden over de jaren daarvoor.

Het beste nieuws bewaren we voor het laatste. Het eerste nummer zal namelijk gratis te downloaden zijn via de Rockstar Newswire, de officiële Max Payne 3 website en andere digitale comic kanalen. Hoe vet is dat?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch