Menu Premium

Mass Effect 3 voor Wii U krijgt alle DLC

Gamekings Redactie 17/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tot op heden heeft BioWare nog niet veel losgelaten over de Wii U-versie van Mass Effect 3. Toch is er goed nieuws aan de horizon, er is namelijk bevestigd dat het alle DLC bevat die tot nu toe uitgekomen is.

Michael Gamble, producer van de Mass Effect series, laat in een interview weten dat de Extended Cut ending in de Wii U-versie zit. Je hoeft dit niet nog eens extra te downloaden, aldus Gamble. Zelfs de Earth multiplayer DLC, die deze week verschijnt, zal op het Wii U schijfje zitten. De Earth multiplayer DLC betreft een horde gameplay mode, die plaatsvindt op het moment dat Shepard de aarde verlaat en David Anderson achterblijft. De DLC tijdlijn pakt hier de draad op, en je zult de aarde moeten verdedigen tegen de Reaper-invasie.

Wanneer de Wii U precies verschijnt, is nog een groot raadsel en daarmee de releasedatum voor Mass Effect 3 ook. Gamble liet weten dat de releasedatum van de succesvolle Sci-Fi RPG afhangt van de nieuwe krachtpatser van Nintendo, die toch echt dit jaar zijn entree moet gaan maken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch