Menu Premium

Mass Effect 3 update Extended Cut en Earth DLC

Gamekings Redactie 11/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is wat informatie gelekt over de Mass Effect 3: Extended Cut DLC en een ander pakket, dat de ondertitel ‘Earth’ draagt. Dit wordt een multiplayer uitbreiding voor de game.

Deze details zijn de wereld in geholpen door dezelfde informant die het vorige DLC pakket, Rebellion, ook al had verklapt aan iedereen. Zoals verwacht zorgt de uitbreiding van BioWare voor een opgehelderd einde van de game. Er wordt dieper ingegaan op het effect van jouw keuzes in de Mass Effect galaxy. “Mass Effect 3: Extended Cut: An expanded ending for Mass Effect 3. Additional scenes and an extended epilogue reveal the impact of Shepard’s choices on the future of the galaxy.” Aldus de uitleg van dit DLC pakket.

Verschillende voice actors hebben getweet dat zij nieuwe scenes aan het opnemen waren, waaronder de stemmen van Kaiden Alenko, EDI en Admiral Hackett. BioWare heeft de download voorlopig op een summer release staan.

Tevens komt er een multiplayer uitbreiding aan met de ondertitel: Earth. Dit pakket introduceert zes nieuwe menselijke N7 klasses, drie maps en een berg nieuwe wapens. De nieuwe maps beslaan Rio, Vancouver en Londen. Verder zijn de nieuwe wapens de Piranha assault shotgun, de Acolyte pistol, en de Typhoon light machine gun. De Destroyer, Paladin, Demolisher, Slayer, Shadow en Fury zijn de nieuwe speelbare karakters.

Dit is toch een hele mond vol en belooft dus veel goeds. Waar zit jij meer om te springen? De Extended Cut of de nieuwe multiplayer uitbreiding?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch