Menu Premium

Mass Effect 3 Extended Cut release op 26 juni

Gamekings Redactie 23/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na lang wachten, veel drama, discussies en boze fans, is het dan eindelijk zover. Electronic Arts heeft aangekondigd dat de Mass Effect 3 Extended Cut DLC op 26 juni verschijnt. Klagende Mass Effect-fanaten krijgen aanstaande dinsdag dan toch (hopelijk) hun zin met dit verlengde slotstuk.

De DLC gaat over het slot van Mass Effect 3, maar het wordt geen compleet nieuw einde. De afloop van het Mass Effect spektakel wordt namelijk uitgebreid met meer cutscenes, dialogen, epilogen en inzicht in het avontuur van Commander Shepard. Ook krijg je meer te zien van wat er gebeurt na het originele einde van de game.

De Extended Cut is op 26 juni meteen beschikbaar voor de PC en Xbox 360. PlayStation 3 gamers krijgen op 4 juli de kans ermee aan de slag te gaan. Ook leuk om te weten, is dat de DLC voor noppes te downloaden is.

Als voorproefje heeft BioWare een video over de nieuwe uitbreiding op het web gegooid, waarin producente Casey Hudson, community manager Jessica Merizan en lead writer Mac Walters praten over deze verse toevoeging aan het Mass Effect universum.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch