Menu Premium
Loading...

Martin vanaf de redactie over Firstlook

Gamekings Redactie 02/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook is nog maar vier nachtjes slapen, maar Martin doet geen oog dicht. Niet alleen omdat hij het lomp druk heeft met de voorbereidingen, maar natuurlijk ook omdat het echt rete spannend is. Waar je Martin kan verwachten op de beurs? Dat is de vraag van vandaag in: Martin vanaf de redactie over Firstlook.

Hij is door ons namelijk gevraagd waar hij nou eigenlijk écht naar uitkijkt op de beurs. Er is maar één man die het hart van Martin sneller kan laten kloppen op dit moment. Hij is kaal, en hij legt mensen om voor geld. En het allerbelangrijkste natuurlijk, hij is speelbaar(!) op Firstlook.

Maar dat is niet het enige waar Martin naar uitkijkt. Je kunt hem namelijk ook regelmatig op de enorme extravagante Call of Duty online multiplayer stand tegenkomen. Hier kun je tegen elkaar helemaal los gaan met de multiplayer van Call of Duty: Black Ops 2.

Waar hij stiekem nog het meest zin in heeft, vindt plaats op de mainstage. Het heeft iets te maken met mooie dames en prijzen. Volgens mij kijkt iedereen daar vooral naar uit. Toch is dit genoeg voor Martin om te beweren dat hij het meest zin heeft in Firstlook van iedereen. Denk jij dat je nog meer zin hebt? Laat je dan horen in de comments, maar kijk nu eerst naar Martin vanaf de redactie over Firstlook.

Martin vanaf de redactie over Firstlook

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch