Menu Premium
Loading...

Martin over de PlayStation 4

Gamekings Redactie 01/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het komt dan eindelijk dichterbij: de release van de nieuwe generatie consoles van Microsoft en Sony. Het was een tijdje spannend wie van hen het eerst met een aankondiging zou komen, maar Sony lijkt met haar PlayStation 4 nu toch het eerst. Lijkt, want in de eerste trailer kun je nog niet heel veel zien. Wat je wel ziet? Luister naar Martin over de PlayStation 4.

Met behulp van een niet heel veel zeggende teaser, maakte Sony vanochtend bekend dat het bedrijf een PlayStation gerelateerd evenement organiseert op 20 februari. Officieel wordt er niets concreets gezegd over de PlayStation 4, maar alle signalen wijzen wel op de aankondiging van de nieuwe generatie hardware. Sony zegt dat het op de PlayStation Meeting 2013 de ‘toekomst laat zien’ en de teaser laat zien wat die toekomst mogelijk kan zijn. Luister naar Martin over de PlayStation 4, want hij legt uit wat de herkenbare symbolen uit deze teaser misschien betekenen.

Hoewel het dus nog niet 100% zeker is dat je over zo’n drie weken de PlayStation 4 kunt zien, kun je wel in je agenda noteren dat 20 februari een grote dag gaat worden voor Sony. Het Japanse bedrijf heeft namelijk haar belangrijke investeerders opgetrommeld en uitgenodigd voor het evenement. The Wall Street Journal heeft daarover unieke informatie. Gelukkig voor jou weet Martin deze intel ook, dus luister Martin over de PlayStation 4 in deze video.

Bij de aankondiging en de release van de vorige generatie, had Sony een hele andere aanpak. De techgigant liet Microsoft haar Xbox 360 namelijk eerst uitbrengen, om vervolgens een jaar later met een krachtigere PlayStation 3 te komen. Larry Hryb van Microsoft begon deze maand ook al te teasen naar de nieuwe generatie hardware, maar kwam met nog minder concrete informatie dan Sony in deze teaser. Wat denk jij dat deze aankondiging betekend voor de aankomende consoles en wanneer verwacht jij ze onder jouw TV te hebben?

Martin over de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch