Menu Premium
Loading...

Martin krijgt zijn Smart As… prijs

Gamekings Redactie 21/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals jullie allemaal hebben gezien in het Smart As… item, is Martin als slimste uit de bus gekomen van de redactie. En omdat hij deze intelligentie test zo goed heeft gedaan, gaat hij natuurlijk niet met lege handen naar huis. Nee, in tegendeel, hij krijgt een heuse robot in het ‘Martin krijgt zijn Smart As… prijs’ redactie-item.

Maar wat voor robot? Kan deze lasers of raketten schieten, of is het een android die hem gezelschap kan houden? Dit super intelligente staaltje techniek uit de toekomst gaat Martin in ieder geval hulp bieden bij zijn katten probleem. Hoe de AI van de robot gaat reageren op deze besnorde beestjes, en of de dieren van het ras kat er het levend vanaf gaan brengen, zie je in het Martin krijgt zijn Smart As… prijs redactie-item.

Smart As…, de breintrainer voor de PS Vita heeft flink wat teweeggebracht op de redactie. Je kunt namelijk de vier onderdelen in je hersens, onderverdeeld in rekenen, taal, logica en snelheid, testen door een aantal spelletjes. Genoeg reden dus voor een krachtmeting op de redactie. Mocht je deze sensationele breinkrachtmeting gemist hebben, dan kun je hier¬†alles nog eens met de billen bij elkaar geknepen terug kijken. En natuurlijk voor even vergeten dat Martin gewonnen heeft. Wie?

Martin krijgt zijn Smart As... prijs

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch