Menu Premium
Loading...

Mario Kart 8 Limited Edition Trailer

Karim Shehata 06/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 30 mei moet het allemaal gaan gebeuren voor Nintendo, want op die datum verschijnt Mario Kart 8 voor de Wii U. De noodlijdende console, die zeker wel wat games kan gebruiken, verkoopt beneden de verwachtingen van het Japanse bedrijf en daarom moet er dus snel iets gebeuren. Nintendo hoopt natuurlijk dat de verschijning van Mario Kart 8 de Wii U nieuw leven inblaast, want Mario Kart Wii is bijvoorbeeld meer dan dertig miljoen keer verkocht voor de voorloper van Nintendo’s Wii U. Wanneer je jezelf nu alvast verzekert van de Mario Kart 8 Limited Edition krijg je een leuk cadeautje, zoals te zien is in de Mario Kart 8 Limited Edition Trailer.

Je krijgt namelijk het blauwe schild cadeau. Niet voor in de game, maar gewoon om in het echt eens even een blauw schild op iemand z’n hoofd te gooien. Veel heb je er dus niet aan in de game, maar de echte fans kan dat natuurlijk helemaal niets schelen. Het blauwe schild, officieel de Spiny Shell, zit overigens alleen verpakt bij de Limited Edition van de game. Wanneer je op 30 mei een ‘normaal’ exemplaar van Mario Kart 8 in je bezit hebt, is het niet mogelijk om de officiële Spiny Shell mooi in huis neer te zetten.

Deze maand komen we overigens sowieso helemaal in de Mario Kart-sferen, want Super Mario Kart zal op de Virtual Console voor de Wii U gaan verschijnen op 27 maart. Dit betekent dat iedereen vanaf die datum dus aan de slag kan gaan met de SNES-versie van Mario Kart, welke de eerste game was in de zeer succesvolle serie. Echter gaat het Mario Kart-feestje pas echt los op 30 mei, want dan verschijnt Mario Kart 8 voor de Wii U.

Mario Kart 8 Limited Edition Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch