Menu Premium
Loading...

Making Halo 4: Infinity Multiplayer Trailer

Gamekings Redactie 15/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De grootste najaarstitel van Microsoft verschijnt 6 november, maar je kunt alvast een kijkje achter de schermen nemen bij 343 Industries. In de Making Halo 4: Infinity Multiplayer Trailer kun je zien wat er dit jaar voor jou in de multiplayer modi van Halo te wachten staat.

In deze trailer komen de ontwikkelaars maar liefst dertien minuten aan het woord. Er word veel gesproken over de nieuwste functies en multiplayer modi die nieuw zijn toegevoegd in Halo 4. Aangezien alle voorgaande Halo shooters zijn gemaakt door Bungie, moest 343 Industries goed kijken naar de voorgaande Halo delen om een vergelijkbare game op de markt te kunnen zetten. Toch heeft de studio ook haar eigen veranderingen doorgevoerd. Zo heeft 343 Industries de nadruk van de multiplayer gelegd op teamwork. Je krijgt nu niet alleen punten als je in capture the flag weet te scoren door de vlag te veroveren en naar je eigen basis te brengen, je krijgt nu ook punten door degene te beschermen die de vlag veroverd heeft.

In Halo 4 zijn ook een soort killstreaks toegevoegd. Iedere speler heeft nu namelijk zijn eigen ‘ordnance’ meter. Deze meter zal volstromen naarmate je meer medailles in een match behaalt. Zodra deze meter vol is, kun je kiezen wat je als reward wilt ontvangen. Zo kun je onder andere kiezen uit wapens en power ups.

Als je precies wilt weten welke vernieuwingen in de Halo 4 multiplayer zijn doorgevoerd, check dan de Making Halo 4: Infinity Multiplayer Trailer.

Making Halo 4: Infinity Multiplayer Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch