Menu Premium

Makers Alien: Isolation kijken naar oplossing niet werkende DLC codes

Gamekings Redactie 08/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren was de internationale releasedag van Alien: Isolation, de survival-horrorgame die is geïnspireerd op de originele Alien-film. Echte fans van die film zullen ongetwijfeld in hun nopjes zijn met de ‘Crew Expandable’ DLC van de game, die je er bij krijgt als je een pre-order exemplaar van Alien: Isolation wist te bemachtigen. Deze DLC neemt je namelijk mee naar de gebeurtenissen uit de oorspronkelijke Alien-film. Tenminste, als je de DLC weet binnen te halen.

Het blijkt dat bezitters van een PlayStation 4 die de pre-order DLC willen activeren hier nog al eens problemen aan ondervinden. Een aantal van de codes voor de PlayStation 4-versie van de game blijken niet te werken. Waar het precies aan ligt is nog niet bekend, maar ontwikkelaar The Creative Assembly werkt momenteel aan een oplossing voor het probleem. Hopelijk kunnen gamers die graag met deze DLC aan de slag willen snel deze codes gaan gebruiken.

Alien: Isolation verscheen gisteren voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en de PC en is ontwikkeld door Total War-ontwikkelaar The Creative Assembly.

Makers Alien: Isolation kijken naar oplossing niet werkende DLC codes

Makers Alien: Isolation kijken naar oplossing niet werkende DLC codes

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch