Menu Premium

Maker Heavy Rain toont nieuwe game op E3

Gamekings Redactie 29/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Quantic Dream, de maker van de PlayStation 3 klassieker Heavy Rain, komt met een nieuwe game op de E3. David Cage, de oprichter van Quantic Dream, zal de spotlight van Sony’s E3 persconferentie betreden en ons een glimp geven van zijn nieuwe titel.

Volgens een betrouwbare bron van de website CVG is Quantic Dream bezig met niet één, maar twee nieuwe projecten. En volgens de bron krijgen we één van deze twee mysterieuze projecten te zien op de E3 persconferentie van Sony. Beide projecten zijn exclusief voor Sony, maar het is nog niet duidelijk of beide op de PlayStation 3 uitkomen. Het zou zomaar kunnen dat Quantic Dream met een story-driven Heavy Rain-achtige game komt voor de PlayStation Vita! Cage heeft een goede relatie met Sony en suggereerde al eerder dat hij het prima zou vinden om de komende vijf jaar een ontwikkelstudio exclusief voor Sony te blijven.

Wellicht kan je de zeven minuten lang durende tech-demo Kara, van afgelopen maart, nog voor de geest halen? Deze epische demo was dus ontwikkeld door Quantic Dream, en toonde een vrouwelijke android die flink op je emoties inspeelde. Cage wist hier aan toe te voegen dat hun nieuwe technologie uitgerust is met geavanceerde motion-capture technieken en dat de lat nog hoger gelegd wordt dan bij Heavy Rain: “There were so many things we couldn’t do with our Heavy Rain engine, so we decided to build a new one.”

Een woordvoerder van Sony heeft gezegd dat ze niet ingaan op deze geruchten, maar wat denk jij? Zit je straks aan je stoel vastgenageld voor de persconferentie van Sony om te zien of we een nieuwe droom-game van Quantic Dream voorgeschoteld krijgen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch