Menu Premium
Loading...

Cassandra is The Voodoo Queen in deze nieuwe Mafia 3 trailer

Franky Mangal 28/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt nog heel even voor we in de huid van Lincoln Clay de onderwereld kunnen bestormen in Mafia 3. In de aanloop naar de release van het derde deel in de serie lanceren uitgever 2K en ontwikkelaar Hangar 13 een reeks video’s met achtergrondinformatie over de game en nieuwe personages. Cassandra is The Voodoo Queen in deze nieuwe Mafia 3 trailer.

Na jaren van trouwe dienst in het leger leert Lincoln de harde waarheid kennen. Familie wordt niet bepaald door waar je geboren bent, maar bestaat uit hen die bereid zijn voor je te sterven. Als zijn surrogaatfamilie, de zwarte maffia, bij zijn terugkeer in New Bordeaux wordt verraden en uitgemoord door de Italiaanse maffia, richt Lincoln een nieuwe familie op om wraak te nemen.

Tot deze nieuwe familie behoort ook Cassandra. Cassandra is een lid van de Haïtiaanse bende in New Bordeaux en heeft een gruwelijke hekel aan de maffia. Na getuige te zijn geweest van de gruwelijke gevolgen van de mensenhandel door de maffia heeft ze gezworen om de maffia ten kostte van alles te gronde te richten, maar hiervoor heeft ze wel een familie nodig. Ze is net zo mysterieus als meedogenloos en is niet iemand die je voor de voeten wil lopen. Ze is samen met Thomas Burke en Vito Scalettie onderdeel van de familie van de hoofdpersoon in Mafia 3. Als luitenant van Lincoln zorgt ze voor missies en beheerst ze diverse gebieden. Ze heeft op zijn zachtst gezegd geen goede band met Sal Marcano en de gehele Italiaanse maffia, wat voor haar de voornaamste reden is om zich aan te sluiten bij Lincoln Clay.

Voor we aan de wraaktocht van Lincoln Clay kunnen beginnen, moeten we nog even geduld hebben. Mafia 3 verschijnt namelijk op 7 oktober voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Wat verwacht jij van Mafia 3?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch